Niets is zo gezellig als met vrienden samen thuis te eten. Lekker eten en drinken, goede gesprekken en vooral veel lachen. Maar wat als je geen zin hebt om uren in de keuken te staan? Dan hebben wij dé oplossing voor jou: de pizzarette! Met deze mini-pizza oven maak je in een handomdraai de lekkerste pizza’s, gewoon aan tafel.

Wat is een pizzarette eigenlijk?

Een pizzarette is een mini-pizza oven die je op tafel kunt zetten. Het is een soort raclette grill, maar dan speciaal ontworpen om mini-pizza’s te maken. De oven heeft een koepelvormige deksel en zes of acht kleine pizzavormpjes waarin je de mini-pizza’s kunt bakken. Het grote voordeel van een pizzarette is dat je niet meer afhankelijk bent van een grote oven en dat iedereen zijn eigen mini-pizza kan maken met zijn favoriete ingrediënten.

De pizzarette voor 6 of 8 personen

Er zijn verschillende formaten pizzarettes te koop, maar de meest voorkomende zijn die voor 6 of 8 personen. Als je een pizzarette 6 persoons hebt, kun je tegelijkertijd zes mini-pizza’s bakken. Heb je meer vrienden over de vloer, dan kun je beter voor een pizzarette 8 personen kiezen. Zo hoef je niet te lang te wachten voordat je weer aan de beurt bent.

Maak je eigen mini-pizza’s

Het leuke van de pizzarette is dat je zelf kunt bepalen welke ingrediënten je op je mini-pizza wilt doen. Zet bijvoorbeeld bakjes met tomatensaus, kaas, ham, salami, champignons, olijven, ui en paprika op tafel en laat iedereen zijn eigen mini-pizza samenstellen. Het is ook leuk om van tevoren een aantal recepten te bedenken, zodat je vrienden iets nieuws kunnen proberen.

Hoe werkt de pizzarette?

De pizzarette is heel eenvoudig in gebruik. Plaats de oven op tafel en laat hem even voorverwarmen. Rol ondertussen het pizzadeeg uit en snijd het in kleine rondjes die in de pizzavormpjes passen. Leg de rondjes op de vormpjes en laat je vrienden zelf de ingrediënten op hun pizza leggen. Schuif de pizzavormpjes in de oven en wacht tot de mini-pizza’s gaar en knapperig zijn.

Schoonmaken is een fluitje van een cent

Het schoonmaken van de pizzarette is heel gemakkelijk. De pizzavormpjes en de deksel kunnen gewoon in de vaatwasser en de rest van de oven maak je schoon met een vochtige doek. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de afwas en kun je lekker nagenieten van een gezellige avond.

Een must have voor ieder huishouden!

De pizzarette is een geweldige uitvinding voor iedereen die houdt van lekker eten en gezelligheid met vrienden. Het is een makkelijke en snelle manier om samen te genieten van heerlijke mini-pizza’s. Met de pizzarette heb je geen stress meer in de keuken en kun je volop genieten van elkaars gezelschap. En het leukste van alles is dat je je eigen pizza kunt samenstellen met jouw favoriete ingrediënten.

Dus, ben jij op zoek naar een gezellige avond met vrienden zonder lang in de keuken te staan? Kies dan voor de pizzarette en geniet van de lekkerste mini-pizza’s. Vergeet niet om de pizzarette voor 6 of 8 personen te kiezen, afhankelijk van het aantal vrienden dat je uitnodigt. En wie weet ontdekken jullie samen wel een nieuwe favoriete pizza combinatie!

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen