Merk je dat je huis wat klein lijkt? Dat jullie, nu de kinderen groter worden, steeds meer in elkaars aura lijken te zitten? Dat kan voor ergernissen zorgen. Om de lieve vrede te bewaren is het dan een veel beter plan om wat meer ruimte te creëren. Je hoeft daarvoor geen dure verbouwing uit te voeren. Een extra verdieping op je huis is écht niet nodig! Je kunt er gewoon voor kiezen om een mooie serre in de tuin te zetten. Zo’n serre kan, over het algemeen, zonder bouwvergunning worden neergezet. Al is het wel verstandig om, voor je gaat kijken bij de verschillende tuinoverkappingen, even te informeren bij je gemeente. De regels kunnen per gemeente verschillend zijn.

Een serre online bestellen, gaat dat wel goed?

Solundo is specialist in zelfbouw overkappingen en serres. De zeer uitgebreide website en de klantenservice zorgen ervoor dat jij precies die serre bestelt die jij nodig hebt. Je kunt ook, op afspraak, een bezoek brengen aan de showroom in Nunspeet. Daar kun je, samen met een van de medewerkers precies die serre of overkapping samenstellen die past bij wat jij wilt. Of je nu online bestelt of naar de showroom gaat, met een serre van Solundo zit je altijd goed!

Wat kun je met zo’n serre?

Je kunt de serre iedere functie geven die jij maar wilt.

Een tuinkamer

Gebruik de serre als een plek waar je, ook in de winter, kunt genieten van je tuin. Je kunt er ook de planten neerzetten die in de winter naar binnen moeten. Zet er een fijne stoel neer en geniet er van alles dat in je tuin te zien is.

Een meditatieruimte

Ben je toe aan rust in je lijf en je hoofd? Dan is het fijn om een speciale meditatieruimte te hebben. Zet een muziekje op en steek de kaarsen aan voor je op je meditatiemat of kussen gaat zitten. Ontspan en geniet van de stilte.

Een werkruimte

Werk jij nog steeds een aantal dagen per week thuis en ben je het zat om aan de keukentafel te zitten? Dan is het een goed idee om je serre in te richten als werkkamer. Zet er een bureau en een fijne stoel in en geniet, tijdens het werk, van het uitzicht. Je wordt niet gestoord door je huisgenoten en je kunt, door de deur te sluiten, de boel de boel laten.

Een woonkamer

Waarschijnlijk heb je al een woonkamer in je huis, maar hoe fijn is het om er nog een te hebben? Zet een mooie bank en wat fijne stoelen in de serre en nodig je vrienden en familie uit. Of trek je terug in deze extra woonkamer om lekker je serie te kunnen kijken terwijl de rest van je gezin naar iets anders kijkt.

Een mancave

Hoe lekker is het om een eigen plek te hebben waar je je poolbiljart kunt neerzetten, een kaarttafel met stoelen en, natuurlijk, een barretje? Nodig je matties uit en maak er een feestje van in de mancave.

Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden. Hoe ga jij je serre inrichten?

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen