Wil jij jouw huidige dakbedekking vervangen? Of wil je slechts een deel van de dakbedekking repareren? Dan biedt in allebei de gevallen EPDM uitkomst. EPDM is een rubbersoort die onwijs sterk is. Het materiaal gaat tot wel vijftig jaar mee. Bovendien is het materiaal eenvoudig met lijm te bevestigen. Een EPDM dakbedekking kent dus eigenlijk enkel voordelen. Dus wil jij een nieuwe dakbedekking aanschaffen? Kies dan voor een EPDM dakbedekking.

Dakbedekking eenvoudig herstellen

Is jouw dakbedekking nog niet heel oud? En zorgt slechts een klein gedeelte van de dakbedekking voor problemen? Dan is het uiteraard niet wenselijk om een compleet nieuwe dakbedekking aan te moeten schaffen. Dit is onnodig kostbaar en bovendien niet praktisch. Want waarom zou je de complete dakbedekking vervangen als slechts een klein deel aan vervanging toe is? Gelukkig hoef je niet jouw hele dakbedekking te vervangen. Je kunt bij Interexpress namelijk EPDM stroken kopen. Dit zijn, zoals de terminologie al doet vermoeden, kleine stukken EPDM dakbedekking. Dankzij deze stroken is het mogelijk om kleine reparaties uit te voeren. Je kunt zo enkel de kleine stukjes dakbedekking die aan vervanging toe zijn vervangen. Dit is wel zo praktisch en bovendien kostenbesparend. 

Compleet nieuwe dakbedekking aanschaffen

Is jouw gehele dakbedekking versleten? Gaat de dakbedekking al lang mee en toont het zichtbare slijtageplekken? Dan is het slim om jouw gehele dakbedekking te vervangen. Ook in dit geval biedt EPDM weer uitkomst. EPDM is tegenwoordig een populaire dakbedekkingssoort. En deze populariteit komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen. De populariteit heeft onder andere te maken met de hoogwaardige kwaliteit van het materiaal. EPDM is een sterke rubbersoort met een hoge weerbaarheid. Het materiaal is bestand tegen alle weersomstandigheden. Bovendien kun je EPDM folie gemakkelijk zelf met EPDM lijm bevestigen. Je hoeft hiervoor geen professionele dakdekkers in te huren. Eenieder kan met het juiste materieel een EPDM dakbedekking plaatsen. 

EPDM pakket met alle benodigde materialen

Een EPDM dakbedekking staat bekend om de gebruiksvriendelijkheid. Je hoeft deze dakbedekkingssoort namelijk niet door professionele dakdekkers vast te laten branden. Maar uiteraard heb je ook voor de bevestiging van deze dakbedekkingssoort goed materieel nodig. Wil je er zeker van zijn dat je het juiste materieel gebruikt? En wil je zeker weten dat je nergens op mispakt? Dan is de aanschaf van een EPDM pakket aan te raden. Dit pakket is voorzien van al het materieel dat je nodig hebt. Van de EPDM lijm en de EPDM kit tot het dakbedekkingsmateriaal en daktrimmen. Dit doe-het-zelf pakket bevat alle materialen die je nodig hebt voor het verlijmen van jouw EPDM dakbedekking.

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen